Rabu, 22 Mei 2013

BURGER BAKAR + KUKUS



Dalam sibuk-sibuk packing barang untuk dipindahkan, tiba-tiba pula perut berkeroncong minta diisi..pukul berapa sebenarnya..sebab tak terlintas nak lihat jam ditangan..bila tengok betul-betul macam tak percaya..dah dekat pukul 11 malam..aduss..dah lewat..tapi perut kena isi jugak ni..coz last mkn tengahari pastu x jamah apa2 makanan dah..

bila jengok ke dapur pula, aduss...masih belum berkemas..terbantut rasa nak masak megi...so disebabkan rumah yang Seroja pindah ni berdekatan sangat-sangat dengan kawasan rumah kedai, Seroja keluar berjalan kaki menuju ke tempat orang jual BURGER..tp x dapat nak amek gambar kat tempat diorang duk kukus & bakar daging burger tuu coz tepon tertinggal kat umah..





hehe..apepun bila balik rumah terus je phone untuk snap gambar...kikiki..boleh jugak post kat entry kali ni...so kita jamu mata jelah ye...rezekinya dah habis Seroja makan...



erm..meriah kann burger ni..daging burger "homemade" dikukus sempurna dan dipanggang pula atas bara api ..bila dihidang melimpah dengan sos cili, blackpeper sos & mayonis...sedap tapi tak boleh makan secara kerap ye..makan-makan pun kena jaga badan dan kesihatan jugak...peace!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...